Dobrodošli na stranice tvrtke Agra-h d.o.o.

banner

 

AGRA-H d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 1995. godine u Čakovcu nakon što se izdvojila kao sestrinska firma iz matičnog poduzeća AGRA d.o.o. osnovanog 1989. godine.

Godine 2003. sjedište poduzeća premješteno je u Sisak. Od tada djelujemo na širem području Siska.

Osnovne djelatnosti su proizvodnja elektronskih mjernih instrumenata, informatičke usluge te uslužne djelatnosti u poljoprivredi.

Od djelatnosti vezanih za poljoprivredu zadržavamo i prodaju sadnog materijala, dok se naglasak poslovne aktivnosti stavlja na razvoj i proizvodnju meteoroloških mjernih instrumenata i informatiku.

U suradnji s tvrtkom AGRA d.o.o. iz Čakovca uspješno završavamo projekt uređaja za agroklimatološka mjerenja i prognozu bolesti u poljoprivredi - CDA stanica, prvi takav uređaj proizveden u Hrvatskoj.

Nastavak djelatnosti na tom području je agrometeorološka stanica Pinova meteo razvijena od strane Pinova d.o.o. iz Čakovca za koju ponovo razvijamo i proizvodimo niz senzora i mjernih uređaja.

Jasan pokazatelj kvalitete naših proizvoda je velik broj uređaja koji u kontinuitetu rade na terenu od sredine devedesetih godina. Za sve proizvode pružamo stručnu tehničku podršku, servis i rezervne djelove.

Cilj nam je konstantno podizati tehnološki nivo i kvalitetu proizvoda, što u proteklih više od 25 godina uspješno i činimo.